VACATURE:
LEERLING ERVAREN BETONBOORDER / SLEUVENFREZER

Ben jij een enthousiaste, gemotiveerde leerling die in de nabije omgeving van Almelo woont en heb je affiniteit met de bouw? Wij bieden jou de mogelijkheid om het vak van betonboorder / sleuvenfrezer te leren. Ben je benieuwd wat dit inhoudt? Lees dan gauw verder. Wellicht ben jij degene die wij zoeken.

Wat verwachten wij van jou en wat ga je doen?

Als leerling betonboorder / sleuvenfrezer werk je mee aan verschillende projecten, zowel bestaand, als nieuwbouw. Samen met je collega’s neem je de dag door en  ga je vervolgens aan de slag. Je werkt secuur en op een adequate en oplossingsgerichte manier mee met onze werknemers. Wij leren je dus in de praktijk wat het vak inhoudt en al gaandeweg zal je opgeleid worden tot een volwaardig, zelfstandig werkend betonboorder.

Aangezien dit vak de nodige risico’s met zich meebrengt en er bovendien behoorlijk wat regelgevingen nageleefd dienen te worden, is het belangrijk om te werken volgens de kennis die je hebt opgedaan voor het VCA diploma. Bezit je dit diploma echter nog niet, dan wordt dit door ons betaald mits je functioneren naar behoren is.

Kortom: ben jij enthousiast geworden en sta je open voor een uitdaging? En ben jij:

  • Leergierig en gemotiveerd
  • Bereid om te leren in de praktijk
  • In bezit van een VCA diploma of bereid deze te halen
  • Secuur in je werk
  • Woonachtig in de omgeving van Almelo

Laat dan even hieronder je gegevens achter, dan nemen we contact met je op.

SOLLICITEER DIRECT

Naam *
Telefoonnummer *
Email-adres *

Nog vragen over de functie? Neem dan contact op met Wim Asteleyner op telefoonnummer: 0546 – 453 045 voor verdere informatie. Wie weet zien we je binnenkort wel terug binnen ons bedrijf.