VACATURE:
ERVAREN BETONBOORDER / SLEUVENFREZER

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de bouw en beschik je over inzicht, maar weet je ook van aanpakken én kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken? Wij zijn op zoek naar een ervaren betonboorder / sleuvenfrezer.

Wat verwachten wij van jou en wat ga je doen?

Als betonboorder / sleuvenfrezer werk je mee aan verschillende projecten, op diverse locaties. Afhankelijk van de werkzaamheden rijd je, al dan niet samen met je collega’s naar de locatie van de dag. Een rijbewijs B is dan ook een pré. Afhankelijk van de opdracht ga je aan de slag met het boren van gaten en/of het frezen van sleuven. Uit ervaring ken je de risico’s die dit vak met zich meebrengt en je gaat dan ook op een verantwoorde en veilige manier te werk, waardoor je een veilige omgeving creëert voor zowel jezelf als voor je collega’s. Daarnaast ben je in het bezit van een VCA diploma en ken je de regels met betrekking op Arbo, milieu en veiligheid.

Tijdens het werk zal het regelmatig voorkomen dat je in contact komt met de desbetreffende klant of opdrachtgever. Representativiteit en communicatieve vaardigheden behoren dan ook tot je vaardigheden, net zoals het feit dat je secuur en oplossingsgericht te werk gaat.

Deze vacature betreft een fulltime functie op basis van 40 uur per week, marktconform salaris (bouw CAO). Je komt te werken in een kleinschalig, collegiaal team van tien werknemers waarmee je samen aan de slag gaat om er iets moois van te bouwen.

Kortom: heb jij ervaring als betonboorder / sleuvenfrezer en ben jij:

  • In staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken
  • Oplossingsgericht
  • Secuur
  • Communicatief vaardig
  • Representatief
  • In bezit van rijbewijs B (pré)
  • In bezit van een VCA diploma

En lijkt het jou wel wat om ons team te komen versterken? Laat dan hieronder je gegevens achter, dan nemen we contact met je op.

SOLLICITEER DIRECT

Naam *
Telefoonnummer *
Email-adres *

Heb je nog vragen? Neem dan voor meer informatie contact op met Wim Asteleyner, bereikbaar op telefoonnummer: 0546 – 453 045. Wie weet ben jij wel degene die wij zoeken en mogen we je binnenkort binnen ons team verwelkomen.